Borduren - Fagrebi Finesse
16628
page-template-default,page,page-id-16628,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Borduren

Borduren kussens

 

Personaliseer je kussens door er een logo, tekst of afbeelding op te borduren. Borduren heeft een chique uitstraling en versterkt de identiteit van je bedrijf. Heb je een vraag over borduren? Stel die dan in het veld hiernaast, of neem contact met ons op. Borduren is alleen mogelijk op stoffen. Voor kunststoffen en leer is een badge een goed alternatief. Dit is een borduursel gemaakt op een stevige lap stof. De badge wordt dan op de stof of het leer genaaid.

 

Techniek

Onze borduringen worden gemaakt met behulp van fill techniek. Door de kleine steken van deze techniek gaan borduringen minder snel stuk dan conventionele borduringsmethoden. Dat maakt onze borduringen zéér duurzaam. Er is keuze uit meerdere ISACORD 40 kleuren.

 

Afmeting

De maximale afmeting van een borduring is ongeveer 20×30 cm

 

Prijs

De prijs van een borduring is afhankelijk van de afmetingen, het aantal steken en de hoeveelheid kleuren. Daarnaast wordt van elk logo een borduurkaart gemaakt. Hiervoor worden eenmalig kosten in rekening gebracht.