Over Fagrebi - Fagrebi Finesse
16563
page-template-default,page,page-id-16563,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Over Fagrebi

We zijn een familiebedrijf met meer dan 20 jaar expertise in het stofferen van meubels. We werken vanuit een ruim atelier (+/- 320 m²) dat volledig is uitgerust met naaimachines, snijtafels en voldoende opslagruimte.

We gebruiken en verwerken alle mogelijke kwalitatieve stoffen waaronder leder, kunstleder en waterbestendige materialen.

Wij produceren voor een aantal bekende merken onder andere parasols, hoezen, kussens en sierkussens.

Op onze webshop bieden we u de mogelijkheid om makkelijk kussens op maat samen te stellen! Wij bieden u een ruim assortiment met verschillende speciale stoffen voor binnen en buiten!

Wij garanderen u niet alleen een hoge kwaliteit maar ook een snelle levering en scherpe prijs. Levertermijn is ongeveer 2 weken.

Wordt u liever persoonlijk geholpen? Bezoek onze atelier in Merksem en kom rustig even langs voor een praatje met een kopje koffie! Ons familiebedrijf is gevestigd in de Gasthuishoevestraat 9, 2170 Merksem.