Horeca Fagrebi - Fagrebi Finesse
16889
page-template-default,page,page-id-16889,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Horeca Fagrebi

Eigentijdse kussens en parasoldoeken voor horeca, projecten,
kantoren en privé. Indoor en outdoor: get inspired!

 

HORECA MEUBILAIR VOOR EEN GROOTHANDELSPRIJS

Fagrebi is dé horeca inrichter. Wij bieden u een zeer uitgebreide collectie horeca kussens en parasoldoeken op maat voor een sfeervolle inrichting van uw
etablissement. Of het nu gaat om een bruin café, een trendy loungebar of een stijlvol restaurant of hotel, onze fagrebi adviseurs inspireren u graag om het karakter van uw zaak te benadrukken. Ook kan u bij fagrebi uw terraskussens, palletkussens en dergelijke uw logo laten borduren.

 

Ook als zorginrichting, sportvereniging, school of kerk bent u bij onze fagrebi horeca kussen en parasoldoek groothandel aan het juiste adres! Wij helpen u graag met de samenstelling van een complete en gastvrije inrichting met kwalitatief hoogwaardigs fagrebi stoffen en comfortabele schuimen.

 

Fagrebi is een horeca groothandel en levert derhalve tegen groothandelsprijzen! Hierbij hebben we talloze tevreden klanten in Antwerpen, zoals o.a. Bar Noord te Park Spoor Noord, Gå Nord en andere cafés van ‘t Mas. Hieronder vindt u enkele sfeerbeelden.

 

Heeft u verder nog vragen dan kan u een afspraak maken of u kan onze fagrebi
adviseur bereiken op het nummer +32 489 98 90 93.

Onze sterktes

 

Flexibiliteit

Topkwaliteit

Betaalbaar

Garantie

Kwalitatieve stoffen

Advies op locatie

Jarenlang Italiaanse ambacht in stikwerk

 

Zelf op meten is niet meer nodig

 

Maak een afspraak of neem spoedig contact met ons op en wij komen ter plaatse naar u toe om uw bank, stoel en dergelijke persoonlijk op te meten. Zo bent u ZEKER dat de kussens 100% gaan passen na uw aankoop. Ook kan u onze stofstalen van Sunbrella, Higlands en Sunproof bekijken en heel wat voorbeelden van zitkussens zien en erop zitten.

Gallerij Horeca