Caravankussens - Fagrebi Finesse
16332
page-template-default,page,page-id-16332,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Caravankussens

Caravankussens op maat

 

Fagrebi maakt comfortabele caravankussens op maat. Onze kussens zijn weerbestendig, makkelijk te onderhouden en uitermate geschikt voor intensief gebruik in caravans, campers en vouwwagens. Om uitstekend zit- en slaapcomfort te garanderen maken we gebruik van ademende stoffen en hoogwaardige schuimen die niet doorzitten bij veelvuldig gebruik.

 

Waarom Fagrebi?

Waterafstotend

Onderhoudsvriendelijk

Keuze uit meer dan 3000 stoffen

Makkelijk op te bergen

Snelle levering

 

Onze werkwijze

Zelf opmeten is niet meer nodig. Maak direct een afspraak en wij komen in héél Nederland en België vrijblijvend naar je toe om je caravan, camper of vouwwagen persoonlijk op te meten. Zo weet je 100% zeker dat de kussens die je koopt straks ook precies passen. Tevens kun je dan stofstalen bekijken en diverse voorbeelden van kussens zien en erop zitten.

 

Foto’s van caravankussens

Wil je inspiratie opdoen? Neem dan eens een kijkje in onze fotogalerij. Daar vindt je voorbeelden van caravankussens die wij recent hebben gemaakt. Naast caravankussens maken we ook loungekussens voor in je tuin of op het balkon.

COMFORTABEL

Fagrebi maakt multifunctionele caravankussens op maat en legt daarbij de nadruk op comfort. Om het zit- en slaapcomfort te garanderen maken we gebruik van uitstekende weerbestendige stoffen. Door de speciale behandeling van deze stoffen absorberen de kussens nauwelijks vuil. Ook voor het stofferen van je oude kussens kunt je bij ons terecht.

 

Caravankussens moeten niet alleen comfortabel zitten maar ook lang meegaan. Goede schuimen zijn daarbij zéér belangrijk. Tevens zorgt dit voor een betere houding en voorkomt het rug- en nekklachten. Wilt u advies over de mogelijkheden van kussens voor uw caravan, camper of vouwwagen neem dan contact met ons op.

ONDERHOUDSVRIENDELIJK

Onze caravankussens en camperkussens zijn zéér onderhoudsvriendelijk. Door de speciale behandeling van de stoffen absorberen ze nauwelijks vuil. Dit zorgt ervoor dat de stof schoon en fris blijft uitzien. Mocht er toch onverhoopt een vlek ontstaan dan zijn hiervoor speciale onderhoudsmiddelen beschikbaar.

 

Twijfelt u of een schoonmaakmiddel wel of niet gebruikt mag worden of heeft u een vraag over hoe u de caravankussens het beste kunt schoonmaken? Neem dan contact met ons op. Wij geven u graag het juiste advies voor wat betreft het onderhoud van uw hocker.

MATRASTIJK

Matrastijk wordt speciaal ontwikkeld voor het maken van matrassen. Het materiaal is zacht en voelt zéér prettig aan. De tijk van de matras, ook wel de hoes genoemd, bepaalt uiteindelijk het comfort van de matras. Matrastijk ademt goed, is kreukelvrij en droogt snel op. Ook is het in zijn geheel niet irriterend voor huid en haar.

 

Matrastijk kan gewassen worden op 60 graden. Voor meer informatie en uitgebreid advies over matrastijk, neem contact met ons op.