Hockers - Fagrebi Finesse
16333
page-template-default,page,page-id-16333,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Hockers op maat

 

KUSzzz is gespecialiseerd in het bekleden van hockers. Onze stoffen zijn weerbestendig, onderhoudsvriendelijk en uitermate geschikt voor intensief gebruik op hockers, poefen en voetenbankjes. Bepaal de sfeer van je interieur, kies je kleur en combineer eindeloos met tal van vrolijke stoffen uit ons veelzijdige assortiment. Laat je hockers precies maken zoals jij ze wilt.

 

Waarom KUSzzz?

Weerbestendig

Onderhoudsvriendelijk

Keuze uit meer dan 3000 stoffen

Makkelijk op te bergen

Snelle levering

 

Onze werkwijze

Wil je persoonlijk advies op locatie. Maak direct een afspraak en wij komen in héél Nederland en België vrijblijvend naar je toe.  Je kunt dan stofstalen bekijken en diverse voorbeelden van hockers zien en erop zitten.

 

Foto’s van hockers

Wil je inspiratie opdoen? Neem dan eens een kijkje in onze fotogalerij. Daar vindt je enkele voorbeelden van hockers die wij hebben gemaakt. Naast hockers maken we ook loungekussens en plofkussens op maat voor in je tuin of op je balkon.

WATERAFSTOTEND

Al onze hockers zijn geschikt voor buiten. We werken uitsluitend met waterafstotende of waterdichte stoffen. Door de speciale coating trekt het water niet in de hocker. Je hoeft de hockers dus niet direct naar binnen te halen bij een regenbui.

 

Onze stoffen beschikken over uitstekende UV blokkerende middelen tegen de effecten van UV straling. Hierdoor kunnen ze langdurig aan zonlicht en weersinvloeden blootgesteld worden. Overeenkomstig de British Standard norm (BS EN ISO 105-B04) voor de kleurechtheid tot licht, zijn onze stoffen getest met het hoogst mogelijke resultaat 7-8.

ONDERHOUDSVRIENDELIJK

Onze stoffen hebben een speciale behandeling ondergaan waardoor ze nauwelijks vuil absorberen. Dit zorgt ervoor dat de stof schoon en fris blijft uitzien. KUSzzz hockers zijn zéér onderhoudsvriendelijk. Mocht er toch onverhoopt een vlek ontstaan dan zijn hiervoor speciale onderhoudsmiddelen beschikbaar.

 

Twijfelt u of een schoonmaakmiddel wel of niet gebruikt mag worden of heeft u een vraag over hoe u de hockers het beste kunt schoonmaken? Neem dan contact met ons op. Wij geven u graag het juiste advies voor wat betreft het onderhoud van uw hocker.

MAKKELIJK OP TE BERGEN

Hockers vindt je tegenwoordig in elk interieur. Je kunt ze op zowat elke plaats in huis kwijt. KUSzzz maakt hockers op maat van goede kwaliteit. Het voordeel van maatwerk hockers is dat ze altijd lekker zitten en minimale ruimte in beslag nemen. Daarnaast kun je ze snel en makkelijk opbergen.

 

Dus ben je op zoek naar een paar extra zitplaatsen laat dan nu je hockers bij ons bekleden. Hebt je een mooie zithoek maar nog niet de bijpassende hocker gevonden? Laat hem dan op maat maken. Dan weet je zeker dat de hocker perfect past bij je interieur.